Preda, despre implicarea lui Băsescu în PDL: Uneori e înțelept să taci

preda
preda

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat într-un interviu pentru ziare.com că ar fi o dovadă de proastă creștere să revendice o funcție în fruntea partidului. Întrebat cum comentează poziționarea lui Traian Băsescu față de PDL, fostul prim-vicepreședinte al partidului a spus: ”Prefer să tac. Uneoiri e înlelept să taci”.

Cristian Preda a salutat decizia Elenei Udrea de a retrage contestațiile alegerilor pentru șefia partidului și de a face pace cu liderul ales, Vasile Blaga. El a mai spus că trebuie respectată voința electoratului de a face opoziție, iar o nerespectare a acestui principiu îl va forța să intre în luptă cu cei care doresc altă orientare pentru partid.

Întrebat dacă va candida la o funcție în cadrul PDL, Preda a răspuns: ”Nu sunt îndreptățit să candidez și ar fi o dovadă de proastă creștere să revendic o asemenea poziție în acest moment. Dar voi rămâne un opozant vocal al USL, trebuie să ne confruntăm cu un guvern care este tot mai arogant”, a spus Cristian Preda.

Cristian Preda a precizat, răspunzând la o întrebare, că își dorește un nou mandat de europarlamentar, ”nu voi sta pe tușă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel