Popoviciu, ferm pe poziții. Preda: "Am venit să mă apăr"

Conducerea PDL discută, luni, despre excluderea lui Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu. Alin Popoviciu a spus că-și menține solicitarea de excludere, însă trebuie să-și spună punctul de vedere și ceilalți colegi. El a mai spus că trebuie discutați separat fiecare pedelist propus pentru excludere. Unii sunt pentru excludere, alții pentru avertisment. Însă, întrebat dacă îl mulţumeşte un avertisment pentru Cristian Preda, Popoviciu a spus: "Nu mă mulţumeşte un avertisment".

În legătură cu sancționarea sa propusă de Monica Macovei, Alin Popoviciu a spus că "Doamna Macovei a postat multe pe blog şi nu e treaba mea. Eu cred că astăzi BPN o să spună un punct de vedere şi o să vedem ce va ieşi", potrivit Mediafax.

Teodor Baconschi, propus și el pentru excludere și-a dat demisia, iar Vasile Blaga a spus "Am văzut-o, am văzut şi declaraţiile domniei sale. Apreciez că, iată, uneori divorţul poate fi mult mai elegant decât căsnicia".

Preda vs. Blaga

Cristian Preda a spus "Nu am fost invitat. Am venit să mă apăr, pentru că peste tot acolo unde eşti acuzat ai dreptul la apărare. Doar în regimurile totalitare nu ai acest drept. Am venit şi să mă apăr, am venit de asemenea să acuz în faţa conducerii partidului BPN care refuză să aplice Statutul".

Cristian Preda spune că Vasile Blaga este vinovat pentru că nu aplică statulul. El a recunoscut că nu l-a invitat pe europarlamentarul PDL la ședința BPN a partidului, unde se discută excluderea sa. Motivul invocat este "Nu. Am avut destule discuţii cu domnia sa. De-a lungul timpului au fost multe discuţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel