PNL se întărește cu primari de la PMP, care fug de alianța cu USR. Sunt politicieni de pe primele locuri în sondaje

PNL se întărește / Foto: Agerpres
PNL se întărește / Foto: Agerpres

Noi primari trec la PNL, în perspectiva anului electoral 2024. 

PNL Suceava își întărește echipa cu primari cu șanse mari în alegerile din 2024. Gheorghe Lazăr, primarul localității Marginea, George Olari, primarul comunei Frătăuții Noi, sunt doar câțiva dintre primarii care vin de la PMP în echipa PNL Suceava. Sunt primari cu rezultate comunitățile lor, proiecte pe fonduri europene și lucrări de infrastructură care îi plasează pe primele locuri în sondajele interne, anunță un comunicat al liberalilor. 

Decizia acestora vine după anunțul privind Polul de Drepta pe care PMP a ales să îl facă împreună cu USR și Forța Dreptei.

„Mă alătur echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de mine, m-au sprijinit și au sprijinit efectiv toate proiectele comunei Marginea. Localitatea noastră are cele mai mari proiecte demarate în ultimii 30 (…) pe care am reușit să le implementez la nivelul localității alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali și cu sprijinul Consiliului Județean. Cunosc bine programul de dezvoltare al județului Suceava susținut de administrația publică liberală județeană si ma regăsesc in totalitate in aceste proiecte de dezvoltare a localității noastre”, a subliniat primarul localității sucevene Marginea. 

La rândul său, primarul din Frătăuții Noi își explică alegerea prin faptul că partidul pe listele căruia a candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri și pentru că are o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic a fost membru PNL în perioada 1999 – 2016. 

Nu sunt singurii care au ales în ultimele zile să se alăture liberalilor suceveni. Și primarul Pro România al orașului Broșteni, Alexandru Hurjui, a anunțat de asemenea că va candida din partea PNL anul viitor. 

„Sunt la primul mandat şi, pentru că luna decembrie e cea în care ne facem bilanţul, vă pot spune cu mândrie că în cei aproape trei ani am reuşit să implementăm proiecte extrem de importante şi necesare la nivelul oraşului Broşteni. Nu vă ascund faptul că toate aceste proiecte (fie că e vorba de investiţii, dotări sau diverse achiziţii), le-am realizat alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali însă, fără sprijinul foarte puternic al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, dl. Gheorghe Flutur şi al parlamentarului de zonă, dna. deputat Angelica Fădor, multe dintre aceste lucrări erau aproape imposibil de realizat”, a transmis Hurjui locuitorilor orașului într-o scrisoare deschisă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel