Partidul condus de Coita și Laufer promite DUBLAREA veniturilor românilor

Florin Răvdan / 07 ian 2020 / 08:00 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alex Coita, unul dintre fondatorii Platformei Social-Liberale, a indicat printr-o postare pe o reţea de socializare care este nivelul salarial la care vor ajunge românii prin intermediul proiectului de ţară România 10 în 10. 

"Venituri duble pentru români

Prin proiectul de țară România 10 in 10, vom asigura o creștere economică în beneficiul tuturor românilor: bugetari, angajați în sectorul privat, pensionari.

Vom garanta un venit care să asigure o viață civilizată și decentă. Salariul minim va ajunge la 1000 de euro iar salariul mediu la 1600 de euro. Prin aceste majorări de venituri, românii vor avea, în cel mult 10 ani, o putere de cumpărare similară cu cea a Spaniei și Italiei.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Se vrea repatrierea diasporei 

 

"Alinierea nivelului de trai la Occident va asigura cadrul economic pentru repatrierea diasporei și va contribui la o creștere sustenabilă, pe termen lung.

Acest obiectiv va fi îndeplinit printr-un amplu program care vizează transformarea structurală a economiei românești și alinierea cu principiile de funcționare a celor mai dezvoltate state. Prin stimularea antreprenoriatului, a investițiilor în cercetare și dezvoltare și a domeniului noilor tehnologii vom crește performanța economiei și vom ridica productivitatea muncii. Creșterea veniturilor populației va fi sustenabilă, sănătoasă și va reflecta atât competitivitatea economiei cât și angajamentul actorilor sociali de a asigura un echilibru între profitabilitate și echitate.", a mai scris Alexandru Coita. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28