Partidul condus de Coita și Laufer promite DUBLAREA veniturilor românilor

Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alex Coita, unul dintre fondatorii Platformei Social-Liberale, a indicat printr-o postare pe o reţea de socializare care este nivelul salarial la care vor ajunge românii prin intermediul proiectului de ţară România 10 în 10. 

"Venituri duble pentru români

Prin proiectul de țară România 10 in 10, vom asigura o creștere economică în beneficiul tuturor românilor: bugetari, angajați în sectorul privat, pensionari.

Vom garanta un venit care să asigure o viață civilizată și decentă. Salariul minim va ajunge la 1000 de euro iar salariul mediu la 1600 de euro. Prin aceste majorări de venituri, românii vor avea, în cel mult 10 ani, o putere de cumpărare similară cu cea a Spaniei și Italiei.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Se vrea repatrierea diasporei 

"Alinierea nivelului de trai la Occident va asigura cadrul economic pentru repatrierea diasporei și va contribui la o creștere sustenabilă, pe termen lung.

Acest obiectiv va fi îndeplinit printr-un amplu program care vizează transformarea structurală a economiei românești și alinierea cu principiile de funcționare a celor mai dezvoltate state. Prin stimularea antreprenoriatului, a investițiilor în cercetare și dezvoltare și a domeniului noilor tehnologii vom crește performanța economiei și vom ridica productivitatea muncii. Creșterea veniturilor populației va fi sustenabilă, sănătoasă și va reflecta atât competitivitatea economiei cât și angajamentul actorilor sociali de a asigura un echilibru între profitabilitate și echitate.", a mai scris Alexandru Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel