Pinguini, zăpadă și alte lucruri care nu credeai că există în deșert

Dubaiul ne demonstrează că în deșert putem găsi lucruri la care nu ne-am fi gândit vreodată că există în acest loc.

Aici găsim o stațiune de schi interior, construita in giganticul Mall Din Emiratele Arabe Unite. Stațiunea a fost construită în anul 2006, iar cea mai mare pârtie din interiorul său măsoara 400 de metri. În plus, ceea ce este cel puțin interesant este faptul că stațiunea beneficiază și de prezență unor pinguini tare simpatici – o adevărată actracție pentru turiști.

O grădină botanică ce a fost dată în folosință în urmă cu câteva luni arată că frumusețea poate întrece orice imaginație. Este plină de flori, iar plantele sunt hidratate cu ajutorul apelor reziduale și a unui sistem de irigare prin picurare. Această grădină botanică deține recordul mondial pentru cel mai lung zid de flori, dar și pentru cea mai înaltă piramidă de flori.

În Emiratele Arabe Unite se găsesc zeci de terenuri de golf, chiar dacă acest sport nu este în niciun caz unul care să se poată practica în deşert. În această zonă se construieşte deja imaginea unei ţări capabile să transforme iluzii în realitate, aici menţinându-se şi terenurile de golf într-o stare bună, dar cu eforturi susținute, arată CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel