EXCLUSIV  Peşti 2023: Saturn vă aduce maturizare. Şi nu vă taie doar vârfurile, vă face periuţă! O să vă doară capul până nu mai puteţi

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Saturn în Peşti vine cu surprize, cu schimbări, cu maturizare.

"2023 promite pentru voi un proces de maturizare destul de anevoios. Dacă în 2022 ați beneficiat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun în semnul vostru și ați lăsat totul la voia întâmplării, din 7 martie 2023 nu se va mai putea. Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Jupiter, guvernatorul tău, va fi prezent în Casa Banilor până pe 16 mai. Timp suficient pentru a-ți face ferfeniță bugetul, economiile și resursele", a transmis Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS, redactor şef Astrosens.

Iată ce veşti aduce Saturn în Peşti pentru anul 2023:

"Intrând în semnul vostru, Saturn - Lordul Karmei - vă aduce maturizare. Voi sunteţi renumiţi pentru oceanul de emoţii pe care, dacă nu l-aţi avea, n-aţi putea crea opere uimitoare. De obicei, oamenii cu mult marcaj de Peşti sunt artişti, sunt spirituali, sunt intuitivi, au capacitatea de a vindeca, sunt romantici şi visători. Doar că Saturn în semnul vostru vi le mai taie! Şi nu vă taie puţin vârfurile, vă face periuţă!

Pentru Saturn, indiferent de vârsta pe care o ai, vrea să nu mai fii copil sau adolescent. Vrea să fii om matur şi se poate întâmpla lucrul ăsta şi dacă ai 16 ani şi eşti Peşti sau ai ascendent în Peşti. Saturn îţi aduce un eveniment şi îţi spune - De acum încolo eşti pe cont propriu, te descurci şi înveţi să faci lucrul ăsta! Saturn vine şi zice: În ce crezi cu adevărat? Şi te mai întreabă o dată: În ce? E ca profesorul cu liniuţa care vine să-ţi controleze unghiuţele şi batistuţa. Şi îţi dă la degeţele până când crezi tu că scapi de el şi el nu mai vine. Saturn, efectiv, taie orice exces. Alungă orice copilărism. Îţi distruge orice alint şi orice nevoie de a te răsfăţa. Saturn te face părinte, te face să ai grijă de un părinte, Saturn te căsătoreşte sau te face mai singur, poate te desparţi, Saturn vine şi îţi dă cele mai grele evenimente. Saturn vine şi zice "Gata!" De-acum încolo suntem oameni în toată firea, înveţi să nu mai depinzi de nimeni, să fii pe cont propriu, ai grijă de tine.

Saturn mai zice - Hai să te obosesc puţin! Aşa că o să staţi într-o oboseală permanentă în următorii doi-trei ani. O să simţiţi că nu mai puteţi să faceţi ce făceaţi înainte, pentru că rolul lui Saturn este să vă facă să vă daţi seama că nu mai are rost să faceţi ce făceaţi înainte. Rolul lui Staurn e să vă facă oameni bătrâni. Pentru cei tineri s-ar putea să vină aşa... brusc, greu, neanunţat şi vă face să vă victimizaţi" spune astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe aspecte aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel