Patru ponturi pentru a prinde un bilet de avion mai ieftin

Odată cu sărbătorile de Paște începe și unul din sezoanele de maximă afluență de turiști, iar companiile aeriene, low-cost sau nu, știu să profite la maxim de acest lucru. Cu toate acestea, există câteva șmecherii cu ajutorul cărora putem prinde un bilet mai ieftin. De Ce News vă prezintă patru dintre acestea.

1. Rezerva zborul intr-o marti

Majoritatea companiilor aeriene isi incep campaniile luni seara, pana a doua zi celelalte linii aeriene isi aliniaza si ele tarifele. Pentru a-ti imbunatati sansele de a obtine un bilet de avion ieftin incepe cautarea cu trei patru luni inainte. Cam cu atat timp inainte companiile aeriene se hotarasc pe ce rute sa faca discount-uri.

2. Cere sa ti se restituie banii daca tarifele au scazut dupa ce ai cumparat tu biletul

Unele companii aeriene iti vor restitui diferenta intre pretul pe care l-ai platit si cel actual, dar iti vor percepe o taxa. Cum faci ca sa stii fluctuatiile de pret ale biletelelor de avion? Yapta.com monitorizeaza pretul biletelor de avion si iti trimit un mail sau un mesaj pe Twitter daca pretul scade.

3. Foloseste cupoane de reducere

Cauta pe net cupoane de reduceri pentru bilete de avion, inchirieri de masini si hoteluri. Totul incepe cu o cautare pe Google a frazei “airline coupon codes”.

4. Nu calatori in perioadele de varf

Pare evident, dar am zis sa trec si sfatul asta. Evident ca in perioadele de sarbatori si vacante preturile biletelor de avion cresc, asa ca incercati sa zburati in afara sezonului, daca puteti.

Sursa: airbuzz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel