Patronii Dolce&Gabbana, din nou în boxa acuzaţilor

stefano-gabbana-domenico-dolce
stefano-gabbana-domenico-dolce

Curtea de casaţie italiană a anulat decizia de achitare a designerilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, acuzaţi de evaziune fiscală de aproape 1 miliard de euro, şi a decis ca acest caz să fie retrimis unui alt judecător, a anunţat miercuri presa italiană.

Cei doi designeri italieni au fost achitaţi pe 1 aprilie de judecătorul Simone Luerti de la Tribunalul din Milano, dar parchetul a făcut apel, informează Antena 3.

Cea mai înaltă instanţă din Italia a decis, miercuri, retrimiterea cazului în faţa unui alt judecător, ceea ce înseamnă că audierile preliminare, care vor fi reluate de la zero, vor fi acelea care vor decide dacă va urma sau nu un proces.

Domenico Dolce, în vârstă de 52 de ani, şi Stefano Gabbana, în vârstă de 48 de ani, erau suspectaţi de comiterea unei escrocherii contra statului italian, în virtutea unor date inexacte trecute în declaraţiile lor de impozit.

În octombrie 2010, publicaţia cu profil economic Sole 24 a anunţat că cei doi designeri italieni făceau obiectul unei anchete pentru evaziune fiscală în valoare de 840 de milioane de euro, alături de alte cinci persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel