EXCLUSIV  "Patimile lui Hristos”, continuare. Maia Morgenstern, reacție. Mărturisire emoționantă despre tatăl ei - VIDEO

Maia Morgenstern a discutat, la DC News, despre celebrul film "Patimile lui Hristos”.

"Patimile lui Hristos" (în engleză "The Passion of the Christ"), reprezentare cinematografică semnată de Mel Gibson în 2004, descrie ultimele 12 ore din viața Mântuitorului, producând o controversă la Hollywood în momentul în care a fost lansat. Filmul, în care rolul Fecioarei Maria a fost încredințat actriței românce Maia Morgenstern, a provocat un șoc prin prisma imaginilor violente. Conform presei internaționale, regizorul lucrează la continuarea peliculei, alături de scenaristul din "Braveheart", urmând să fie dedicată Învierii lui Hristos.

Într-un interviu acordat DC News, Maia Morgenstern a fost întrebată despre continuarea filmului.

"Despre asta nu știu și n-am să vorbesc. Am fost foarte ocupată cu proiectele, cu teatrul", a spus actrița. "Atunci când voi ști, voi povesti, numai după ce lucrurile – dacă – vor fi", a adăugat Maia Morgenstern.

Pasiuni

Întrebată ce face atunci când nu este pe scenă, a spus că și-a descoperit pasiunea de a găti, "pentru cei dragi și foarte dragi. Mă ocup așa cum pot de un petecuț, o palmă de grădină, trei mugurași, două fire de iarbă și trei căpșui ce o să-mi iasă, sper, la primăvară", a spus actrița.

Mărturisiri emoționante

De asemenea, întrebată cine a influențat-o cel mai mult în carieră a răspuns mama și tata. "De profesie matematicieni. Tata mai avea o profesie: înțelept", a zis actrița. Cel mai important lucru pe care l-a învățat de la tatăl ei a fost să nu lase lucrurile neterminate. "Mai învăț, mai lucrez aici", a mărturisit Maia Morgenstern.

[citeste si]

Revenind la filmul "Patimile lui Iisus", din a cărui distribuție mai făceau parte Jim Caviezel și Monica Bellucci, a avut încasări de peste 611 milioane de dolari în întreaga lume.

Trailer film

Amintim că Maia Morgenstern și Ioan Cristescu au oferit un interviu pentru DC News. Prima parte a acestuia a fost difuzată sâmbătă, 10 februarie, de la ora 12.00, atât pe contul de Youtube, cât și pe pagina de Facebook DC News, duminică fiind difuzată cea de-a doua parte.

Interviu DC News prima parte

Interviu DC News partea a II-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel