Patagonia, subiectul noului serial argentiniao-chilian 'El Acantilado', prezentat la MIPCOM 2019

Un grup de adolescenţi dispăruţi în Patagonia este subiectul producţiei de televiziune 'El Acantilado', noul serial argentiniano-chilian difuzat de Mediapro Studio şi Vice Studios şi prezentat la cel mai mare eveniment mondial de profil - MIPCOM 2019, relatează joi EFE.

MIPCOM, cea mai mare piaţă de conţinuturi pentru televiziune şi new media, care a avut loc la Cannes (Franţa), în perioada 13-16 octombrie, este târgul unde se vând şi se cumpără formate de televiziune, seriale, se împărtăşesc experienţe şi de unde nu lipsesc cei mai importanţi jucători din industria televiziunii. Peisajul Patagoniei devine protagonist în acest thriller care urmăreşte linia narativă dezvoltată de Martín Hodara, unul dintre creatorii săi, în filmul 'Nieve negra' (Zăpadă neagră), a informat casa de producţie într-un comunicat.

Mai multe aparente sinucideri în rândul tinerilor într-un mic orăşel din Patagonia se dovedesc a fi, în realitate, o serie de crime muşamalizate de cercurile puterii. Este vorba de un scenariu inspirat de cazul Aysen, bazat pe fapte reale şi care a tulburat profund comunitatea locală între 1997 şi 2001. Serialul poliţist, care îi are drept creatori pe Martin Hodara, Tomas Coste şi Enrique Videlacare, este în fază de dezvoltare şi va fi filmat în Chile. Distribuţia nu a fost încă anunţată, potrivit casei de producţii.

Cel mai important eveniment al industriei mondiale de divertisment, MIPCOM reuneşte anual peste 13.000 de participanţi, mai mult de 1.000 de evenimente şi festivaluri de profil din întreaga lume fiind promovate în cadrul acestei manifestări. Pe o suprafaţă de peste 25.000 de metri pătraţi, 4.700 de companii din 110 ţări au concurat pentru a-şi vinde producţiile unui număr de aproximativ 5.000 de cumpărători şi distribuitori, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel