Paleologu: Fraudele de la Convenție sunt gata dovedite

paleologu turcan 1
paleologu turcan 1

Deputatul PDL Toader Paleologu, susținător al moțiunii Elenei Udrea, a declarat marți pentru ziare.com că există certitudinea unor fraude la Convenția din 23 martie, dar, cu toate astea, nu va părăsi partidul.

Fostul ministru al Culturii este convins că Vasile Blaga a câștigat necurat alegerile la președinția partidului. Paleoologu speră că formațiunea din Modrogran nu se va rupe, un asemea scenariu echivalând cu apariția a două formațiuni care vor avea ”în jur de 5%. Sunt tari șefii nostri...” - spune deputatul.

Întrebat dacă va părăsi partidul în cazul în care vor fi dovedite fraudele, Toader Paleologu a răspuns: ”Păi, unele sunt gata dovedite. Nu, în acest moment nu îmi pun problema unei plecări din partid. Dar nici nu am de gând să trag pentru niște oameni care au scăzut în ochii mei. Dacă ăștia sunt oamenii care îi plac lui Blaga, să se descurce cu ei. Că de 'intelectuali' știu ce părere are...”, spune fostul ministru.

Proasta organizare a Convenției PDL

Toader Paleologu spune că nu cunoaște detalii despre ”Mișcarea Populară”, fundația contruită de consilierii lui Traian Băsescu. Acesta precizează că până la a vorbi dacă aceasta va lua sau nu din electoratul pedelist, formațiunea din Modrogan a pierdut deja de pe organizării slabe a Convenției.

”Partidul a pierdut deja în urma congresului. Este responsabilitatea exclusivă a organizatorilor”, a mai declarat Toader Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel