Ovidiu Anton, câștigătorul din 2016, revine pe scena Eurovision

Ovidiu Anton, câștigătorul Selecției Naționale 2016, revine pe scena Eurovision România și va susține un recital pe 26 februarie, când are loc semifinala națională.

El va interpreta, alături de trupa Anton, cele mai noi piese, dar și hitul care i-a adus trofeul Eurovision România 2016 — "Moment of Silence".

Compozitorii care doresc să participe la Selecția Națională Eurovision mai au la dispoziție nouă zile pentru a înscrie piesele la Registratura TVR ori electronic, la adresa [email protected]. Pe 22 ianuarie, perioada de înscrieri se va încheia, iar echipa Eurovision România va trimite materialele membrilor juriului.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliștii Selecției Naționale într-un show televizat. Artiștii vor interpreta piesele în studiourile TVR, pe 27, 28 și 29 ianuarie, în fața juriului și a invitaților care îi vor susține din gradene.

În premieră în istoria Selecției Naționale, înregistrările reprezentațiilor vor fi difuzate, în perioada 5 — 11 februarie, într-un show inedit, în exclusivitate la TVR 2, TVR HD și TVR Internațional. La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinaliști ai Selecției Naționale 2017, care vor rămâne în cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel