Orban, implicat în scandalul măştilor? Bogdan Chirieac: Acolo, corupţia se vedea din satelit

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut mai multe comentarii pe tema scandalului de la Unifarm, în care, conform unor surse, ar fi implicat şi premierul Ludovic Orban. 

"Este evident că este rău oricum ar da-o. Dacă ştiai, de ce nu ai luat imediat măsuri? Dacă nu ştiai, de ce mai eşti premier? Fiindcă trebuia să ştii. Oricum ar da-o, nu este în regulă. Decizia politică nu este în regulă cu aşa ceva. Mai departe, ştiţi bine că nu îl apreciez deosebit pe premierul Orban. Faptul că dânsul a telefonat atunci să solicite livrarea expres a măştilor nu este un lucru rău. Orice premier ar fi făcut asta, în orice ţară civilizată. Sigur, i se poate reproşa că a stat cu gândul la anticipate. Da! Dar faptul că a dat telefon să se livreze măştile nu e un lucru rău. Medicii nu aveau măşti, nu se găseau măşti, se făceau din hârtie. Faptul că au reuşit să facă rost de materiale e în regulă. Că preţurile au fost mari... ştim bine ce bătaie a fost pe medicamente. Că au luat măşti cu 35 de lei bucata şi cu livrare peste 3 luni este o corupţie care se vede din satelit. 

Nu cred că Orban e amestecat în vreun scandal de corupţie la Unifarm. Nici de dl Cîţu  nu cred. A, că dl Cîţu îndatorează România 50 de ani de acum încolo, da! Că dl Orban mai are până recuperează din cadenţă, da! Dar că au pus botul la Unifarm, mă îndoiesc", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel