Olt: Amendă de 5.000 de lei pentru directorul Poştei după ce o maşină a instituţiei a fost jefuită la Balş

Directorul Poştei Române a fost sancţionat de poliţişti cu amendă de 5.000 de lei după ce luni dimineaţa, în apropierea sediului instituţiei din Balş, o persoană necunoscută având faţa acoperită a atacat un angajat şi a furat o geantă cu peste 200.000 de lei.

Sancţiunea a fost aplicată directorului Poştei Române pentru că nu a luat măsurile corespunzătoare pentru paza transportului de valori.

"Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei pentru neluarea măsurilor de organizare şi funcţionare corespunzătoare a pazei transportului de valori", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

O persoană necunoscută, având faţa acoperită, ar fi atacat luni dimineaţa, în apropierea sediului Poştei din oraşul Balş, un angajat al Poştei şi ar fi sustras din maşina de transport corespondenţă şi o geantă cu suma de 205.000 lei, potrivit unor surse judiciare.

Poştaşul atacat la Balş, luni dimineaţa, prezenta traumatism toracic şi a fost transportat la spital, fără a rămâne internat. Poştaşul era însoţit de un bărbat care a alertat autorităţile despre cele petrecute. Ei urmau să predea corespondenţă şi bani la sediul Poştei din Balş atunci când o persoană necunoscută, neidentificată până acum, l-ar fi lovit pe poştaş şi ar fi reuşit să sustragă geanta cu bani.

În această cauză Poliţia efectuează cercetări pentru tâlhărie.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27