Oana Bulai: Femeile sunt asemenea florilor și toate florile sunt frumoase

Asemenea Zeiței Flora, fetele care au purtat minunatele bijuterii au radiat de frumusețe
Asemenea Zeiței Flora, fetele care au purtat minunatele bijuterii au radiat de frumusețe

Deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai, descrie manifestarea la care a participat la sfârșitul săptămânii trecute, un eveniment cu totul special.

La finalul săptămânii trecute, am participat la un eveniment cu totul special organizat de către Carmen Elena Nastasă și Centrul pentru Cultură și Arte "Carmen Saeculare" Neamț, cu sprijinul Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene.

Gala bijuteriilor „FLOWER POWER – INSPIRED BY NATURE” a reunit 29 de creatori de bijuterii din 18 localități din România, dar și 4 creatori de bijuterii din afara hotarelor țării, din Armenia, Germania, Italia și Israel.

Este unul dintre evenimentele deosebite pe care doar Carmen Nastasă putea să le organizeze. Sutele de participanți stau mărturie. Alături de nemțenii prezenți la NEAMȚ ART FESTIVAL admirat unele dintre cele mai frumoase bijuterii lucrate manual de către artizani români, dar și străini.

Asemenea Zeiței Flora, fetele care au purtat minunatele bijuterii au radiat de frumusețe și au fost înfloritoare precum cele mai minunate flori.

Mă bucur că astfel de evenimente apar tot mai des în județul nostru, acest lucru scoțând în evidență apetitul nemțenilor pentru frumos și pentru cultură.

Vezi și: Oana Bulai: PSD a anunțat pachetul de măsuri sociale pentru a face mai ușoară toamna și iarna

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel