O piesă a lui Hitler, în colecția lui Țiriac

Colecționar împătimit, Ion Țiriac a reușit să pună mâna pe  o piesă  neașteptată care i-a aparținut lui Adolf Hitler.

Ion Ţiriac şi-a îmbogăţit colecţia de maşini de epocă cu un automobil fabricat pentru armata germană şi condus de Hitler. Maşina de epocă a fost restaurată într-un atelier din Spania de către un mecanic de origine română.

Maşina construită din ordinul lui Hitler pentru armata germană a fost restaurată şi se află acum la loc de cinste printre automobilele de colecţie ale miliardarului român. Este vorba despre maşina condusă de liderul nazist în anul 1939, când a intrat în Polonia. Ion Ţiriac a apelat la serviciile unui atelier din Spania pentru restaurarea maşinii. Automobilul de epocă străluceşte mândru printre celelalte 120 de maşini colecţionate de Ion Ţiriac, potrivit Libertatea.

Citește și: Vezi cum arată tablourile pictate de Hitler. GALERIE FOTO

"La începutul lui 2013, am fost contactat de o firmă din Madrid, pentru a restaura o maşină de epocă. M-am dus imediat la întâlnire, ca să văd lucrarea, iar pentru că am fost singurul care îndeplinea toate condiţiile - adică să fie sudor, vopsitor, tinichigiu şi mecanic de maşini clasice -, am primit lucrarea. Pentru ei era un singur inconvenient, că sunt român", a declarat Emil Alexa, bărbatul care a restaurat maşina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel