O femeie a adoptat un "câine", după ce a fost scăpat de un vultur în curtea ei. Ce a descoperit la scurt timp

foto: Facebook
foto: Facebook

După ce i-a făcut un test ADN animalului găsit în curte, femeia a descoperit ceva uluitor.

După ce un vultur a scăpat din cioc un pui de animal în curtea unei femei din Australia, aceasta a decis să-l adopte, inițial crezând că este un cățel. Pe măsură ce a inspectat mai atent animalul, au început să apară îndoieli cu privire la specia acestuia, iar după un test de ADN, a aflat un detaliu uimitor.

Femeia se afla în locuința sa din Bright, situată la nord-est de Melbourne, Australia, când a auzit zgomote aparent asemănătoare cu plânsetele unui animal provenind din grădina sa. După o căutare atentă minute în șir a găsit un pui într-un tufiș, inițial presupus a fi de cățel. „M-am trezit în această dimineață și am auzit un scâncet în curte. Am crezut că e un câine, dar am o intuiție că ar putea fi altceva, poate o vulpe”, a scris femeia în online, potrivit CNN.

Postarea a dat startul unui val de reacții în mediul online, unde oamenii au avut păreri împărțite. Femeia a botezat puiul „Wandi”, după care l-a dus la veterinar pentru a-i face un test ADN. 

„După săptămâni întregi de așteptare, rezultatele laboratorului de genetică al UNSW au dezvăluit că Wandi este un dingo pur 100%”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Fundației Australian Dingo care a pus că animalul a suferit răni majore după ce a fost scăpat de la înălțime.

Ciudata întâmplare a avut loc în urmă cu câțiva ani. Astăzi Wandi este bine, îngrijit și iubit și adună în continuare tot mai mulți fani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel