O călătorie cu Arca, în Noaptea Lungă a Muzeelor

arca
arca

Intitulat "O călătorie cu Arca" evenimentul propune publicului să participe vizual la construcţia arcei de către cei doi artişti şi apoi la călătoria propusă de ei, prin intermediul unor „emotiontickets”, bilete de metrou, avion, tren, pe care oricine va fi invitat să îşi însemneze, schiţeze sau deseneze gândurile.

Proiectul se va derula începand cu orele 20:00, la Gelaria Jean-Marc Laik şi este susţinut de Fundaţia Robert-Bosch, prin Corina Bernic, manager cultural în cadrul programului pentru Europa Centrala si de Est.

„Noah’s Ark Project” conţine două ansamble, o sculptură a lui Maxim Corcioava şi un colaj de tichete colectate de Daniel Bălănescu de la diverse persoane, din România şi din lume. Potrivit celor doi artişti, „Arca lui Noe este un proiect în care oamenii încearcă să se regăsească pe parcursul unei călătorii. O călătorie spirituală, spre sine, care vizează salvarea omului de propriul Ego. Tichetele poarta emoţia unui drum de care nu eşti niciodată sigur. Arca lui Noe reprezintă un vis în care toţi ne putem salva în faţa unui potop al singurătăţii, provocat de o lume prea materialistă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel