“Nut Job 2: Goana după alune”, un film de neratat pentru mici şi mari

Nut Job 2 - Andie and Surly
Nut Job 2 - Andie and Surly

Animaţia Nut Job 2: Goana după alune, a regizorului Cal Brunker, rulează din acest weekend în cinematografele româneşti.

Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

(w670)

În film, năzdrăvanele animăluţe trăiesc fericite. Au hrană din abundenţă, obţinută fără efort şi fără concurenţă. Însă atunci când depozitul de nuci, alune şi alte bunătăţi se face scrum, Surly este nevoit să lase la o parte nonşalanţa şi glumele şi să aplece urechea la spusele partenerei sale, veveriţa Andie. „Calea uşoară nu întăreşte caracterul”, spune ea, iar noua situaţie a micilor animale de oraş o dovedeşte.

Smulgerea unei alune din copac este o aventură în sine, iar şterpelirea hranei oamenilor o adevărată capcană mortală. Din cauza primarului, nici parcul nu mai poate fi un refugiu pentru rozătoarele disperate din oraş, însă cu Surly în poziţie de lider, ajutat de bunul său prieten, şoricelul Buddy, de Andie şi căţeluşa Precious (alături de un neaşteptat şi foarte drăgălaş aliat), micuţele animale sunt pregătite să înceapă un adevărat război de gherilă împotriva celor ce vor să le confişte şi ultima şansă la supravieţuire.

(w670)

Cei mici vor fi captivaţi de ritmul alert, grimasele personajelor şi stângăciile lor (Surly nu ratează nicio cutie poştală atunci când îşi încheie călătoria prin oraş cu un autovehicul). Nu lipsesc din grup nici figura maternă, grijulie şi mai firavă (Andie), nici amicul devotat (şoricelul Buddy), nici aliatul neaşteptat şi spectaculos – hoarda de şoricei albi cu abilităţi de luptători kung fu (mulţi şi simpatici ca minionii din Despicable Me, curajoşi şi plini de resurse ca pinguinii din Madagascar). De notat că, în versiunea originală, conducătorul şoriceilor albi a primit vocea lui Jackie Chan, o combinaţie excelentă, care aduce un plus de atractivitate şi autenticitate personajului.

 

(w670)


Adelina Pestriţu este cea mai curajoasă veveriţă


Aflată pentru prima dată în interpretarea unui personaj principal în versiunea în limba română a unei animaţii, Adelina Pestriţu îi imprumută vocea adorabilei veveriţe Andie, din comedia Nut Job 2: Goana după alune.

Despre cea de-a doua experienţă de dublaj, după rolul secundar interpretat în Blinky Bill: Koala cel poznaş, Adelina Pestriţu a mărturisit: ,,Când am primit propunerea de a reveni în studio pentru un nou desen animat intitulat Nut Job 2: Goana după alune am fost extrem de încântată, mai ales că iubesc personajele din desenele animate şi am avut ocazia să retrăiesc o parte din copilăria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil şi am ştiut din start că mă potrivesc cu acest rol. Experienţa de a fi în studio m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să-mi dezvolt latura actoricească şi poate în viitor să dezvolt o carieră în acest sens. Sper să placă tuturor personajul pe care îl interpretez".

Când vine vorba despre asemănările dintre ea şi Andie, Adelina Pestriţu recunoaşte că are foarte multe lucruri în comun cu personajul căruia îi dă voce: ,,Veveriţa Andie mă descrie exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi: jovială, în acelaşi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Îmi plac foarte mult dulciurile, în special bomboanele cu alune”, a concluzionat actriţa.

 

(w670)


CRBL este Mr. Feng, un şoricel deopotrivă adorabil şi terifiant


Dacă în versiunea originală a animaţiei personajul Mr. Feng este dublat de inegalabilul Jackie Chan, cel care s-a încumetat să accepte provocarea unui asemenea rol în versiunea autohtonă este CRBL, un artist care promite să-şi impresioneze fanii dând glas unui şoricel deoportivă adorabil şi terifiant.

Despre personajul său şi experienţa colaborării în cadrul animaţiei Nut Job: Goana după alune, CRBL a declarat cu entuziasm: ,,Fiica mea Alessia a fost cea mai bucuroasă atunci când a aflat că interpretez un şoricel căruia îi poţi spune că este oricum numai drăguţ nu şi asta pentru că face numai trăznăi. Sunt un şoarece de distrugere în masă. Cum Mr. Feng scapă basma curată din toate situaţiile, pot spune că mă regăsesc în personaj”, a concluzionat artistul.

Animaţia Goana după alune 2 este distribuită de Vertical Entertainment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel