Noul film al lui Woody Allen va fi lansat în septembrie

Cel mai recent film al lui Woody Allen, care nu a mai fost lansat în cinematografe din cauza unor acuzaţii vechi de agresiune sexuală formulate împotriva regizorului american, va apărea pe 18 septembrie pe marile ecrane din Franţa, a anunţat distribuitorul său Mars films pe Twitter, relatează AFP.

"O zi ploioasă în New York", cel de-al 50-lea lungmetraj al lui Woody Allen, îi are în distribuţie pe Timothy Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez şi Jude Law. 

"Acţiunea acestei comedii romantice se desfăşoară în zilele noastre în oraşul New York", a spus Stéphane Célérier, directorul Mars films.

Distribuit de Amazon, "O zi ploioasă în New York" a fost produs în 2017 şi urma iniţial să apară în cinematografe la începutul anului 2018, ceea ce nu s-a mai întâmplat din cauza unor acuzaţii despre trecutul lui Woody Allen. De asemenea, filmul nu a fost postat nici pe platforma video Amazon.

După apariţia mişcării #MeToo, regizorul new-yorkez a fost afectat de acuzaţiile de abuz sexual lansate de fiica lui adoptivă Dylan în 1992. Procesele împotriva sa au fost abandonate după două anchete separate de câteva luni, desfăşurate la acea vreme.

Însă Dylan Farrow, susţinută de mama ei adoptivă Mia Farrow şi de fratele ei Ronan Farrow (jurnalist vedetă al #MeToo, ale cărui dezvăluiri au condus la prăbuşirea producătorului Harvey Weinstein), şi-a reînnoit, la începutul anului 2018, acuzaţiile, pe care Woody Allen le-a respins întotdeauna.

Imaginea sa a avut însă de suferit, mai mulţi actori şi actriţe care au lucrat cu regizorul "Manhattan" şi "Annie Hall" s-au distanţat public de acesta şi au declarat că nu mai doresc să colaboreze cu el. 

La rândul său, regizorul a lansat o acţiune în justiţie împotriva Amazon pentru ruperea abuzivă a contractului, acuzând gigantul de internet că a pus capăt înţelegerii. El a cerut despăgubiri de cel puţin 68 de milioane de dolari. Relaţia dintre Amazon şi Woody Allen a început cu "Café Society" (2016), studioul cumpărând drepturile de distribuţie, înainte de a produce şi distribui "Wonder Wheel" (2017), apoi de a semna un contract pentru încă patru filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel