Noul BMW Seria 6 Coupe va putea fi cumpărat din România la preţuri de la 80.300 euro, din octombrie

poza andrei
poza andrei

Noul model BMW Seria 6 Coupe, care va fi disponibil la dealerii locali, începând cu luna octombrie, cu preţuri cuprinse între 80.352 euro şi 82.646 euro, cu TVA inclus, a anunţat joi importatorul mărcii germane.

A treia generaţie Seria 6 Coupe este echipată cu trei versiuni de motorizări, două pe benzină şi una diesel, de 3 litri şi 4 litri, care dezvoltă între 313 cai putere şi 497 cai putere. Toate motoarele sunt combinate, în echiparea standard, cu transmisia automată Sport cu opt trepte, scrie Mediafax.

Viteza maximă a vehiculelor este limitată electronic la 250 kilometri pe oră, iar în funcţie de versiune pot accelera la suta de kilometri în 4,9 secunde - 5,5 secunde.

Pentru prima dată, BMW Seria 6 este disponibil cu tracţiune integrală pentru versiunea 650i. Printre echipamentele Seria 6 se numără farurile adaptive, volanul încălzit, acoperiş panoramic operat electric şi sistemul de navigaţie.

În primele şase luni, în România au fost înmatriculate 731 autoturisme BMW, cu 13% mai multe faţă de aceeaşi perioadă din 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel