EXCLUSIV  Nouă forță politică în România, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Eugen Tomac anunță o ofertă de nerefuzat pentru 2024. ”Nu poate rămâne numai cum vor PSD și PNL”

foto Inquam Photos / Octav Ganea
foto Inquam Photos / Octav Ganea

Eugen Tomac a vorbit despre alianța PMP cu USR și cu Forța Dreptei pentru 2024.

”Eu cred că, la ora actuală, opoziția, așa cum este ea, firavă, trebuie să caute soluții pentru a oferi țării o alternativă. Este în interesul democrației românești să găsim mesaje comune, pentru a încerca să construim această alternativă. Din acest punct de vedere, pentru noi, cei din PMP, un dialog deschis cu USR, cu Forța Dreptei, partide cu care comunicăm foarte bine, este o necesitate în momentul de față. Vă spun cu toată bucuria că există și partide regionale care și-au exprimat dorința de fuziona cu PMP și mă bucur enorm că-n următoarea perioadă putem realiza acest lucru, de exemplu cu Partidul Ialomițenilor, condus de doi primari de toată isprava din județul Ialomița” a spus Eugen Tomac, președinte al PMP, pentru DCNews. 

Europarlamentarul PMP mai spune că ”faptul că oamenii rezistă presiunilor pe care le fac partidele mai mari aflate la guvernare nu poate decât să ne bucure și să ne determine să încercăm să construim această alternativă necesară pentru România, care nu poate rămâne numai așa cum vor PSD și PNL”. 

”Deocamdată n-am semnat nimic, am avut discuții și ne gândim la o perspectivă” a mai spus Eugen Tomac exprimându-și convingerea că România are nevoie de ”o opoziție credibilă, care să vină în fața românilor anul viitor cu o ofertă de nerefuzat, care nu se poate construi peste noapte și nici nu o poate face un om sau doi, ci trebuie construită temeinic cu voci credibile de dreapta, cu oameni care cred în aceleași valori, cu oameni care nu cred că doar PSD și PNL pot aprinde și stinge lumina în viața politică românească. Există milioane de cetățeni care nu se simt reprezentați de actuala majoritate și care caută o alternativă. Eu, ca om politic, am obligația să mă gândesc la soluțiile pe care le poate pune pe piața politică partidul din care fac parte, pe care-l conduc și, evident, să ne gândim la o asemenea construcție”. 

Vezi mai mult în video: 

Primul care a vorbit despre alianța opoziției a fost Cătălin Drulă, liderul USR. 

Vezi aici mai mult: Contraofensiva opoziției: Drulă anunță o alianță cu Orban și Tomac pentru alegerile din 2024. Mutare surprinzătoare pe scena politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel