Nokia va lansa o tabletă cu Windows 8 la mijlocul anului 2012

11161538-1275499670
11161538-1275499670

Producătorul finlandez de telefone mobile Nokia are de gând să lanseze propria sa tabletă, care va utiliza sistemul de operare Windows 8 dezvoltat de Microsoft, în vara anului următor, a declarat miercuri directorul diviziei franceze a grupului Nokia, Paul Amsellem, transmite Reuters citat de Agerpres.

Autor: Alexandru Gherghe

'În luna iunie 2012 vom avea o tabletă care va rula Windows 8', a declarat Paul Amsellem într-un interviu acordat cotidianului francez Les Echos.

Este pentru prima dată când un oficial de la Nokia confirmă planurile companiei de a lansa un astfel de dispozitiv şi menţionează chiar şi data orientativă la care va avea loc lansarea.

Întrebat care vor fi viitoarele telefoane mobile lansate de Nokia, Amsellem a făcut o comparaţie cu modelele de automobile BMW, lăsând să se înţeleagă că urmează un model mai bun.

'Lumia 800 este echivalentul unui BMW Seria 5. În scurt timp vom avea o gamă completă cu Seria 7 şi Seria 5', a declarat Paul Amsellem.

Luna trecută, Nokia a dezvăluit doi noi telefoane care utilizeze sistemul de operare Microsoft Windows, un prim pas în strategia grupului finlandez de a recupera decalajul care îl desparte de Apple şi Google.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel