Noaptea muzeelor la BCU „Carol I”

Sâmbătă, 13 mai, pentru a 11-a oară, atunci când muzeele din zeci de țări europene vor aprinde luminile și își vor deschide porțile, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” îi invită pe cei aflați în București într-o atmosferă somptuoasă, dar prietenoasă, care respectă idealul de a conecta istoria cu realitățile de azi.

„Călătoria în timp se va concretiza prin incursiunea în detaliile arhitecturale ale instituției noastre și în povestea personalităților creatoare, precum și prin expoziția Cartea românească tipărită în timpul păstoriei Sfântului Ierarh Martir Neofit I Cretanul, Mitropolitul Țării Românești (1738-1753), care reunește pentru prima dată peste 30 de titluri extrem de valoroase, din colecțiile Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” și ale Bibliotecii Sfântului Sinod.

FLOWERGRAM – a smart oasis, conceptul imaginat de BCU „Carol I” pentru această ediție, va surprinde, va atrage și va constitui un adevărat refugiu de Adevăr, Bine și Frumos, în contrast cu permanenta agitație urbană. Iar darurile oferite, în final, fiecăruia vor încununa o noapte petrecută printre cărți și flori.

Vă așteptăm!” anunță BCU Carol I într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel