EXCLUSIV  Nativii care trebuie să lase orgoliul deoparte săptămâna viitoare. Daniela Simulescu: Nu pot să spun neapărat că am vești proaste /video

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Rac.

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Trăsăturile pozitive ale acestuia sunt curajul, pasiunea și ambiția. Marte îți dă un impuls puternic să mergi înainte. Nu te lasă să stai pe loc. Totuși, Marte este asociat și cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului reprezintă progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar are și aspecte negative, precum intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate fi revoluționar într-un sens mai puțin plăcut, cu o preferință să provoace anarhie.

Cu acest tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online.

Dacă ești obosit de situația actuală, acum vei avea oportunitatea de a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca viața să îți fie schimbată de altcineva. Tu poți fi acea persoană care să aducă schimbarea.

Rac/ Ascendent în Rac

”Dacă până acum la ceilalți am avut vești bune, nu pot să spun neapărat că am vești proaste pentru voi, dar ce vă invit eu săptămâna viitoare este să faceți un pas în spate și să vă duceți în cămară. Atunci când spun lucrul acesta, mă gândesc la ”cămară” atât la propriu, cât și la figurat. Vă duceți în beci și vă uitați câte kilograme de murături aveți, câte kilograme de cartofi. Gândiți-vă la toate resursele pe care le aveți. Și după aceea gândiți-vă și la resursele celelalte pe care le aveți: timp, energie, disponibilitate și banii pe care îi aveți cu alții sau banii pe care ia-ți pus pentru stabilitatea financiară. Nu strică să aruncați un ochi pe acolo. Să știți că este o săptămână foarte bună în care să cereți și să primiți. Dar atenție, să cereți!

Poate ați fost crescuți spunându-vă - ”Doamne, cum să cer eu?!”. Dar știți cum să cereți? Chestiuni micuțe. Călcați-vă pe orgoliu! Iar în cazul în care vi se oferă, deși n-ați cerut, primiți tot! De ce? Pentru că nu prea aveți resurse în perioada următoare”, a precizat 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel