Natalie Portman a renunţat la dieta vegan şi a redevenit vegetariană

natalie-portman
natalie-portman

Actriţa americană Natalie Portman a renunţat la modul de viaţă vegan pe care îl adoptase în ultimii ani şi s-a întors o dietă vegetariană, din cauza sarcinii, scrie US Weekly.

„Când am rămas însărcinată am redevenit vegetariană, pentru că aşa am simţit eu că trebuie să fac. Mi-am ascultat corpul, care îmi cerea ouă şi lapte şi tot felul de chestii de acest gen“, a povestit natalie Portman.

Deşi s-a reîntors la mâncarea „interzisă“, Portman ştie că sunt femei care nu renunţă la modul de viaţă vegan nici în timpul sarcinii. „Cunosc femei care au rămas vegane şi în timpul sarcinii. Dar cred că trbuie să fii mult mai atent şi să-ţi monitorizezi nivelul de fier şi de b12 din organism şi să fii pregătită să suplimentezi aceste substanţe dacă apar dezechilibre“, a adăugat câştigătoarea premiului Oscar.

Vedeta în vârstă de 29 de ani, logodită cu coregraful Benjamin Millepied, susţine că nu are niciun fel de regret cu privire la reîntoarcerea la dieta vegetariană. „Dacă nu mănânci ouă, atunci nu poţi să mănânci prăjituri sau cozonac de la patiserie, ceea ce poate fi o mare problemă atunci când prăjiturile sau cozonacul sunt singurele lucruri pe care ţi le doreşti. La început mi-am dorit ouă prăjite, dar după o vreme mi s-a făut scârbă de ele“, a povestit Natalie Portman primele experienţe de după renunţarea la modul de viaţă vegan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel