Narcis Iustin Ianău, selectat să interpreteze un rol în opera germană "Wonder Wood"

ianau
ianau

Narcis Iustin Ianău, finalist al competiţiei "Românii au talent", a fost selectat să interpreteze un rol într-o nouă producţie germană de operă - "Wonder Wood" -, ce va avea premiera mondială peste nouă luni, au anunţat compozitorul şi producătorul spectacolului, luni la Bucureşti.

Duminică şi luni a avut loc la Bucureşti primul casting pentru această producţie, în prezenţa compozitorului operei, Jurgen Doetsch, şi a autorului libretului şi producătorului Ali Namdar, la invitaţia prinţului Paul şi a prinţesei Lia.

Circa 10 artişti români ai scenei lirice s-au prezentat la audiţii, dintre care a fost selectat, în această primă etapă, Narcis Iustin Ianău, a declarat prinţesa Lia într-o conferinţă de presă ce a avut loc luni în Capitală, după finalul audiţiilor.

Premiera mondială a operei "Wonder Wood" va avea loc după o perioadă de 9 - 12 luni, prinţul Paul şi prinţesa Lia dorind ca acest lucru să se întâmple în România. Prinţesa a remarcat că operele noi sunt foarte rare, din cauza cheltuielilor şi efortului uriaş pe care le implică.

Opera "Wonder Wood" este o fabulă, având ca personaje animale. "Este o muzică frumoasă, agreabilă, creată nu numai pentru a impresiona muzicienii, ci şi pentru a distra publicul", a spus producătorul Ali Namdar, în cadrul conferinţei de presă.

"Este o premieră mondială, toată lumea operei îşi va îndrepta atenţia către această premieră. Totul trebuie pregătit foarte meticulos, aşa că sunt multe întrebări fără răspuns deocamdată. Acum cunosc posibilităţile muzicale din România, dar nu şi pe cele de producţie", a declarat pentru Mediafax  producătorul Ali Namdar, precizând că nu a stabilit încă unde va avea loc premiera operei "Wonder Wood".

P

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel