Moţiunea însângerată

Gestul disperat al lui Adrian Sobaru de a incerca sa se sinucida in interiorul Parlamentului Romaniei ca forma de protest, a facut inconjurul lumii. De la BBC si CNN pana la Al- Jazeera imaginea omului sarind in gol, zdrobindu-si fata a fost vazuta de miliarde de oameni in aceste zile ce ar fi trebuit sa fie de liniste si bucurie.

Regimul actual de la Bucuresti mai stabileste astfel un record negativ. Imaginea Romaniei si asa grav afectata a suferit inca un recul comparabil numai cu imaginile dezvaluite acum 21 de ani, cu copii bolnavi de SIDA din spitalele lui Ceausescu.

Mai socanta decat motiunea insangerata a omului Adrian Sobaru a fost decizia premierului Boc de a continua pe furis, in timp ce medicii evacuau ranitul, procedura de picare a motiunii de cenzura.

Cat de devoratoare e pofta de putere a dlui Boc si a PDL-ului daca nici macar un act disperat nu i-a putut opri macar cateva ore?

Dl. Boc nu a vrut sa riste nimic in dorinta sa de a ramane la putere cu orice pret, neacceptand nici macar sa urmeze o procedura standard si sa amane votul, ce i-ar fi fost oricum favorabil, pentru dupa-amiaza.

Ceea ce era pana acum doar o opinie, devine incepand de azi un fapt palpabil: regimul actual al Romaniei va sacrifica pe oricine si pe oricati pentru a-si pastra si exercita Puterea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel