Momentul când o căprioară a dat buzna într-un magazin. Clienții nu au știut cum să reacționeze / VIDEO

captură video
captură video

Șoc pentru clienții unui magazin din California. S-au trezit cu o căprioară alergând... printre rafturi.

Camerele de supraveghere ale unui magazin din California au înregistrat precis momentul în care o căprioară a intrat în incinta acestuia. Clienții au fost surprinși de apariția neașteptată a animalului, care alerga printre rafturi în timp ce aceștia își făceau liniștiți cumpărăturile, notează People.

Curioasă, căprioara a ignorat cu desăvârșire paza de la intrarea magazinului și, plină de încredere, a pășit hotărâtă printre rafturi. Imaginile surprinse pe cameră arată cum animalul sprintează cu grație dincolo de ușile glisante și apoi alunecă pe pardoseală. Aventura nesupravegheată a fost de scurtă durată, întrucât un ofițer de poliție din cadrul Departamentului de Poliție Corona a intervenit rapid și a reușit să prindă căprioara.

După capturare, agentul a predat animalul organizației Corona Animal Control, specializată în gestionarea situațiilor cu animale sălbatice în zonele urbane. În cele din urmă, căprioara a fost eliberată din nou în sălbăticie.

                                                       

Potrivit Departamentului de Poliție, care a făcut o postare publică pe rețelele de socializare, căprioara a avut parte de mai multe peripeții înainte să ajungă în magazin. 

„De-a lungul dimineții și în după-amiaza de joi, am primit o mulțime de apeluri despre o căprioară care aleargă în sud. Animalul a alergat prin curțile oamenilor și chiar a făcut o scurtă baie într-o piscină, înainte de a intra în magazin și a fi prins de poliție”, a scris Departamentul de Poliție Corona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel