Molly`s Game/Jocuri Secrete. Prințesa POKERULUI, dezvăluiri spectaculoase

Molly`s Game
Molly`s Game

”Molly`s Game” sau ”Jocuri Secrete” este un film pe care-l puteți vedea de astăzi în cinematografele din România. Filmul este bazat pe povestea adevărată a lui Molly Bloom, fostă schioare olimpică care a găzduit timp de zece ani la Hollywood un joc de poker ilegal. Ea a sfârșit arestată de FBI, în toiul nopții, după o descindere. 

Filmul este scris și regizat de Aaron Sorkin. 

Jessica Chastain joacă în rolul lui Molly Bloom. Ea joacă alături de Kevin Costner, Michael Cera, Chris O'Dowd, Idris Elba si Jeremy Strong.

Filmul este bazat pe cartea publicată de Molly Bloom în 2014, în care apar nume ale unor staturi care participau la partidele ilegale. Ea a publicat doar unele nume, care fuseseră deja dezvăluite, altele păstrându-le secrete și punând pseudonime. 

Filmul ”Molly`s Game” este debutul regizoral al lui Aaron Sorkin, cunoscutul scenarist care a devenit celebru cu serialul West Wing şi care a primit un Oscar pentru The Social Network.

Criticii au primit pozitiv filmul, despre care au spus că descrie o poveste captivantă, un scenariu interesant sau o distribuție excelentă. 

Cele mai multe recenzii laudă modul în care a jucat Jessica Chastain. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel