EXCLUSIV  Moartea gen. Vlad. Cine a scăpat de Procesul Comunismului


Moartea fostului șef al Securității, gen. Iulian Vlad, readuce în discuție, măcar online, Procesul Comunismului.

Între 1947-1989, românii au trăit în vile și au mâncat caviar, prin reprezentanți. Reprezentanții clasei muncitoare au beneficiat din plin de avantajele comunismului. Când a fost vorba de plată pentru abuzuri și crime, s-a plătit tot prin reprezentanți. Au dat socoteală reprezentanții puterii politice, adică membrii Comitetului Politic Executiv, care au stat la pușcărie până la aministia din 1993. Securitatea a plătit prin șeful său,  generalul Iulian Vlad. Miliția a intrat la pârnaie prin doi ofițeri din Sibiu, iar mai târziu prin câțiva arestați în lotul Timșoara. Armata a stat la carceră prin generalii Stănculescu și Chițac, la vreo două decenii după revoluția în care a fost ”cu noi”. Aparatul de repesiune, torționarii, adică,  au dat seamă pentru ceea ce au făcut la aproape 30 de ani de la cădearea comunismului, prin Vișinescu și Ficior.

Singurii care nu au fost nici măcar acuzați, darmite condamnați, după 45 de ani de comunism sunt procurorii și judecătorii care au trimis oameni la Canal, la Râmnicu Sărat sau la Sighet. Legal, nu au nicio vină, pentru că nu au făcut ei legile Poliției Politice. Legi ale răspunderii magistraților nu au fost și nici nu vor fi, după cum arată raportul de forțe din România.

 Moral...Moral au plătit, prin reprezentantul lor Gică Popa, care s-a sinucis de rușine după simulacrul de proces în care l-a condamnat pe Nicolae Ceaușescu, la Târgoviște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel