EXCLUSIV  Mirela Vescan: Cel mai bun gomaj pentru exfolierea pielii vine de la Cleopatra. Ne-a lăsat nouă cea mai frumoasă moștenire pentru o piele radiantă / video

Mirela Vescan
Mirela Vescan

Oricine trebuie să-și facă un gomaj dacă își iubește pielea.

Gomajul este o componentă esențială în îngrijirea pielii și ar trebui aplicat, în mod regulat, în funcție de tipul fiecăruia de piele. Mirela Vescan a spus care este cel mai bun gomaj.

„Regina Cleopatra ne-a lăsat nouă cea mai frumoasă moștenire, cel mai bun gomaj pentru exfolierea pielii și anume uleiul cu sare”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Gomajul înlătura celulele moarte ce blochează porii, cauzând pierderea elasticității și a texturii fine, precum și a pielii mate, uscate. Crește receptivitatea pielii la produsele dermatocosmetice aplicate. Ameliorează și netezește textura pielii. Oferă fermitate și elasticitate pielii. De asemenea, oferă o senzație reconfortantă de prospețime.

De asemenea, Thea Haimovitz a adăugat: „Cleopatra a dat importanță unor uleiuri: le punea mereu înaintea tuturor: uleiul de măsline și uleiul de susan”.

Pielea strălucitoare a Cleopatrei era rezultatul unui amestec de sare de mare și ulei de măsline care hidratează și exfoliază. Aplicat împreună cu un masaj ușor, în timpul sau după duș, va lăsa pielea deosebit de moale și catifelată.

Dar asta nu este tot! Vedeți mai multe la minutul 33:

VEZI ȘI: Femeile au început să renunțe la șampon. Thea Haimovitz spune care sunt produsele care se folosesc acum pentru păr / video - https://www.dcnews.ro/femeile-au-inceput-sa-renunte-la-sampon-thea-haimovitz-spune-care-sunt-produsele-care-se-folosesc-acum-pentru-par-video_900502.html

VEZI ȘI: Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka / video - https://www.dcnews.ro/truc-simplu-pentru-a-nu-ti-mai-cadea-niciun-fir-de-par-mirela-vescan-secretul-mi-l-a-spus-un-medic-din-sri-lanka-video_900395.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel