Mioara Roman ar putea fi dată afară din vila din Primăverii

Mioara Roman
Mioara Roman

Fosta soție a premierului Petre Roman, Mioara Roman riscă să fie dată afară din vila din Primăverii. În plus, ea ar putea pierde şi casa de vacanţă din Sinaia din cauza datoriilor uriaşe pe care le are la RA-APPS. Se pare că Mioara Roman nu şi-a plătit chiria timp de aproape trei ani.

Dacă în trecut plătea câteva sute de euro, cei de la RA-APPS au instituit o chirie de 6000 de euro pe lună. "E o sumă de vise rele. Nu înţeleg cum s-a ajuns la suma asta, având în vedere că nu ar trebui să facă nici măcar 1000 de euro", a spus Mioara la aflarea veştilor.

Cei de la RA-APPS spun că datoriile acumulate de fosta soţie a lui Petre Roman se ridică la o jumătate de milion de euro. Pentru a fi siguri că îşi vor recupera banii, reprezentanţii RA-APPS au pus un sechestru asigurator pe casa de vacanţă a Mioarei Roman de la Sinaia. "Casa valorează aproximativ 200.000 de euro. Va trebui ca doamna Roman să mai scoată bani din buzunar pentru a ne achita datoria", a spus unul dintre reprezentanţii statului.

Mioara Roman este aşteptată la o nouă înfăţişare la procesul pe care îl are cu RA-APPS, în data de 9 august. Dacă nu se soluţionează problema, fosta soţie a lui Petre Roman ar putea ajunge pe străzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel