Mihaela Rădulescu, mireasă pentru a patra oară?

dani-otil-mihaela-radulescu-dakino-1
dani-otil-mihaela-radulescu-dakino-1

La cei 42 de ani, Mihaela Rădulescu are mari şanse să îmbrace rochia de mireasă pentru a patra oară. Iubitul ei, Dani Oţil (30 de ani) i-a pregătit o surpriză de proporţii: chiar de ziua ei vrea să-i pună inelul pe deget.

Aflată pentru câteva zile în ţară, Mihaela Rădulescu e nedespărţită de iubitul ei, Dani Oţil. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit pentru click.ro, că Dani Oţil are de gând să-i facă iubitei sale o mare surpriză.

Remunerat cu 50.000 de euro pe sezon la noua emisiune pe care o prezintă la Antena 1, X Factor, el a făcut economii şi i-a luat Mihaelei un inel din aur alb cu diamante, în valoare de câteva mii de euro. Prezentatorul de la Antena 1 are de gând să i-l pună pe deget iubitei sale chiar azi, când ea împlineşte 42 de ani. Dani a pregătit şi un buchet i­mens de flori şi a vrut să ţină secret locul unde are de gând să-i ofere preţioasa bijuterie.

Mihaela Rădulescu are la activ trei mariaje eşuate, cu Dragoş Rădulescu, Ştefan Bănică junior şi Elan Schwartzenberg, dar apropiaţii vedetei susţin că ea ar fi încântată să fie din nou cerută de nevastă, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ea şi Dani este de 12 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel