Mesajul unui pilot Germanwing către pasagerii care călătoreau a doua zi după tragedie

În dimineața zilei de după prăbușirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwing, cu zborul 9525, în Alpii francezi, înainte de a se afla cauzele tragediei aviatice în care și-au pierdut viața 150 de persoane, Britta Englisch a pășit ezitantă într-un avion Germanwing cu ruta Hamburg-Cologne. 

Pilotul a întâmpinat-o personal, la fel ca pe toți ceilalți pasageri, și a asigurat-o că va ajunge în siguranță la destinație. Britta Englisch a lăudat pilotul și întregul echipaj pe pagina sa de Facebook. Postarea a devenit virală, cu trei sute de mii de like-uri în două zile. 

"Zborul ăsta era în dimineața de după accident- la momentul acela nu existau detalii referitoare la accident, totul se rezuma la speculații", a spus Britta Englisch pentru Time. Ea a precizat că-i era clar că Germanwings era cea mai sigură companie în acea dimineață, că fuseseră verificați piloți, echipajul, avionul. "Cu toate acestea, aveam un sentiment ciudat în stomac. Sentimentele nu sunt logice, nu?", a precizat ea. 

Britta spune că pilotul dacă vedea o persoană neliniștită mergea și vorbea cu ea. Dupa ce toată lumea se îmbarcase, pilotul nu a mers în cabina, ci a luat microfonul și le-a vorbit pasagerilor.

"S-a prezentat și a prezentat și echipajul, a vorbit despre cum se simțea, ca o parte din echipaj cunoștea pe cineva din avionul care se prăbușise, că și el avea un sentiment de neliniște pentru că nu știa ce s-a intamplat", a adăugat Britta. "Pilotul a continuat prin a spune că el și echipajul său sunt acolo voluntar și că compania nu a obligat pe nimeni să muncească în ziua respectivă, că a verificat de două ori avionul în acea dimineață. A spus că are o familie, copii și o sotie pe care îi iubește, că membrii echipajului au oameni pe care îi iubesc în viata lor și că va face orice ca să se întoarca in siguranta la ei în fiecare seară".

Toată lumea a tăcut și a aplăudat discursul pilotului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel