Maria Sharapova susține că legătura sa cu Rusia nu este negociabilă

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova, locul 2 WTA, câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam și cea mai bine plătită sportivă din lume, a declarat pentru CNBC că nu va întoarce niciodată spatele Rusiei, țara în care s-a născut și din care a plecat în SUA când avea 7 ani.

Cu 32 de milioane de dolari câștigate din premii, cărora li se adaugă bani veniți din sponsorizări sau propria sa afacere și un prieten celebru, MaSha pare imaginea visului american. Fanii tenisului chiar ar putea uita că Sharapova este rusoaică, până când la conferințele de presă de după meciuri o aud vorbind în limba sa maternă.

Maria Sharapova respinge ideea că va renunța la pașaportul rusesc pentru unul american, cum a făcut celebra jucătoare cehă Martina Navratilova la începutul carierei sale. Ea a declarat că moștenirea rusească i-a modelat instinctele și a evocat, printre altele, mentalitatea de a nu renunța niciodată.

Vezi și: Pericol pentru România! Halep ar putea rata meciurile din FED CUP

Sharapova evoluează în continuare pentru Rusia în Fed Cup, iar anul trecut a purtat torța olimpică la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci.

Jucătoarea de tenis a vorbit și despre marea ei rivală, americanca Serena Williams, liderul mondial, despre care a spus că se află "la apogeul carierei".

"Cred că nimeni în lumea tenisului nu și-ar fi închipuit că peste 10 ani vom fi în continuare rivale. Cred că este o poveste incredibilă", a declarat rusoaica, potrivit Agerpres.

Citește și: SIMONA HALEP - MIAMI: Traseul locului 3 WTA la următorul turneu Premier Mandatory. Cu cine joacă ceilalți români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel