SIMONA HALEP ar putea rata meciul din FED CUP cu echipa din CANADA

Simona Halep a câştigat duminică finala de la Indian Wells, iar în această săptămână va participa la turneul de la Miami, ambele competiții de categorie Premier Mandatory.

În weekend-ul 18-19 aprilie, România va juca împotriva Canadei în Fed Cup, într-un meci care va conta pentru barajul Grupei Mondiale.

Prezenţa Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României la acest meci extrem de important este însă pusă în pericol de programul încărcat pe care numărul 3 WTA îl are şi de oboseala pe care a acuzat-o după Indian Wells.

Citește și: Paradox la finala Simonei Halep! Câți români au privit-o la TV

Preşedintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Simona Halep să lipsească de la duelul cu reprezentativa Canadei. El a arătat că aceasta ar putea fi doar prima dintr-un lung șir de absențe la meciurile de FED CUP.

"Simona are timp până pe 8 aprilie să se decidă dacă participă la Fed Cup. Poate că se simte obosită după atâtea meciuri. Are un calendar încărcat şi va renunţa la unele competiţii, inclusiv la Fed Cup, dacă visează să urce pe locul 1 în clasamentul WTA. Dacă are şansa de a deveni lider în clasament, trebuie să o înţelegem şi să o sprijinim", a explicat George Cosac pentru www.ziarulring.ro.

Vezi și: SIMONA HALEP - MIAMI: Traseul locului 3 WTA la următorul turneu Premier Mandatory. Cu cine joacă ceilalți români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel