Marea Mahmureală 2 are deja o noua vedeta: maimuțica Crystal - GALERIE FOTO

Premiera din Los Angeles a mult-așteptatei comedii Marea Mahmureală 2 nu a făcut decât să confirme zvonurile care au pus deja Hollywood-ul pe jar. Gașca nebună din Marea Mahmureala 2 are un nou membru, maimuțica Crystal, o adevărată vedetă a noii comedii, care va putea fi admirată în premieră și la noi, din 3 iunie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanța, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema și rețeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iași, Pitești, Timișoara).

Crystal a facut senzație pe covorul roșu din Los Angeles, pe care a pășit îmbrăcată ca o adevarată divă și s-a bucurat din plin de beneficiile statutului de vedetă. Despre cum a decurs colaborarea cu Crystal pe platourile de filmare, întreaga echipă are numai vorbe de laudă, în special Bradley Cooper, care a declarat: ,,Prima dată am lucrat cu Crystal în Failure to Launch, în urmă cu 5 ani. A fost o nebunie, dar maimuța este genială. Cred că vă veți îndrăgosti de ea din primele secunde. În filmul acesta baieții trăiesc din nou un haos, iar Crystal se comportă ca un actor adevărat. Avem multe scene împreună și chiar mi-ar placea să o văd nominalizată pentru acest rol, pentru că a avut o prestație de excepție.”

După ce în 2009, Marea Mahmureală devenea comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile și a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”, a venit timpul ca toate recordurile să fie doborâte de Marea Mahmureală 2. Partea a doua a filmului a luat cu asalt box-office-ul american acumulând în acest sfârșit de săptămână încasări de aproximativ 118 milioane de dolari, în numai 4 zile de la lansare. Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha își reiau rolurile din primă parte, la fel și Jeffrey Tambor, Ken Jeong și Mike Tyson.

Din 3 iunie, Marea Mahmureală 2 vine în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanța, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema și în rețeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iași, Pitești, Timișoara).

Vizionarea de presă a filmului Marea Mahmureală 2 va avea loc marți, 31 mai, la ora 10.30, la cinematograful Hollywood Multiplex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel