Mai mulți turiști au salvat un rechin blocat pe plajă. Imaginile au devenit virale

foto: captură video
foto: captură video

Un rechin a fost salvat "cu mâinile goale" de mai mulți bărbați pe o plajă din Florida.

O femeie a reușit să surprindă momentul când mai mulți turiști au intervenit pentru a salva un rechin mako ce rămăsese captiv pe o plajă din Florida, scrie USA Today News. Secvențele cu salvarea dramatică au fost distribuite rapid online și au devenit virale. Printre bărbații care au sărit în ajutor s-a numărat și soțul Tinei Fey, care a filmat întregul eveniment. Rechinul rămăsese prins în nisip și nu își putea mișca aripioarele pentru a se întoarce în ocean.

În videoclipul postat pe internet se poate vedea cum rechinul se zbate în timp ce bărbații încearcă să-l ducă înapoi în apă. La un moment dat, Fey se apropie cu camera de filmat mai aproape de rechin și surprinde colții acestuia. „Iubitule, uite-i dinții uriași!”, se aude o femeie exclamând în fundalul clipului video. În momentul când rechinul a ajuns aproape de apă, bărbații s-au îndepărtat și l-au lăsat să-și reia singur drumul către adâncuri. 

                                                   

Fey și soțul ei se aflau pe plaja Pensacola pentru a sărbători aniversarea nunții lor, atunci când bărbatul a văzut rechinul că se apropia de țărm și și-a avertizat soția să iasă repede din apă. „L-am văzut ieșind pe nisip și blocându-se acolo. Soțul meu a încercat sa-l ajute dar nu a putut singur. După ce au sărit și alte persoane în ajutor, rechinul s-a întors în apă”, a povestit Tina, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel