EXCLUSIV  Lună Plină la ora 11.30. Astrologul Dc News, semnal de alarmă pentru 17 iunie

Zodii 2019
Zodii 2019

Pe 17 iunie 2019 e Lună Plină. La ora 11.30, are loc un eveniment astrologic important. Este vorba de Lună plină în Săgetător.

Dedesubturile acestui eveniment sunt mult mai profunde, intense și marcante. Deoarece vorbește foarte mult despre toleranță, egalitate, acceptare, despre a-i accepta pe ceilalți așa cum sunt.

Lună plină este momentul în care Soarele și Luna sunt în opoziție, considerată un moment de încheiere și de renunțare. De această dată, Soarele este în Gemeni și Luna în Săgetător. Nevoia de a cunoaște, de a ști, de a diversifica, de a ne adapta Energia Săgetorului este una mai ideală, mai justă, este o energie care vrea să pună niște principii, care vrea să zică fără compromisuri. Energia de Gemeni ar vrea să facă niște compromisuri, însă energia de Săgetător nu. Ce este important este că Gemenii fac ce zice lumea, Săgetătorii fac ce este drept.

Luna Plină în Săgetător activează tot ce înseamnă dreptatea, tot ce înseamnă ideal, deschidere, inovație în modul nostru de a gândi. Zilele acestea, nevoia de a jigni, de a critica este foarte pronunțată la orice. Din momentul în care ieșim din casă, până în momentul în care ne întoarcem seara, este mesajul astrologului Dc News, Daniela Simulescu.

Mai multe despre acest subiect în videoul de mai jos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel