Ludovic Orban recunoaște că există tensiuni în coaliție: E loc de mai bine

Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, recunoaște că există anumite probleme în coaliția de guvernare.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Petreşti, în judeţul Dâmboviţa, întrebat despre funcţionarea coaliţiei de guvernare, că "e loc de mai bine" şi că se încearcă îmbunătăţirea funcţionării acesteia, transmite Agerpres.

"Orice lucru poate fi îmbunătăţit. N-avem decât câteva luni de funcţionare, până se rodează toate, cum să spun, mecanismele, în primul rând de comunicare, apoi mecanismele decizionale, până învăţăm să ne respectăm reciproc, să ne consultăm în permanenţă, luăm decizii împreună, să acţionăm în baza programului de guvernare şi al deciziilor comune, evident, că timpul trece. Nicio coaliţie nu a funcţionat perfect din prima. Cu atât mai mult cu cât în România există multă pasiune pentru politică. E loc de mai bine şi încercăm să îmbunătăţim funcţionarea Coaliţiei", a afirmat Orban.

Preşedintele liberal a participat vineri, la Petreşti, la inaugurarea fabricii Iveco Defence Vehicles, care va asambla autocamioane pentru Armata Română.

VEZI ȘI: Tensiuni în coaliție. Ioana Constantin (PMP): Estimările erau că rezistă până în septembrie. Eu cred că nu îi prinde luna iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel