Lucruri care ți se pot întâmpla în avion. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva

Sunt multe lucruri pe care companiile aeriene le pot face cu pasagerii lor, acțiuni la care, cu siguranță, nu v-ați fi gândit după momentul cumpărării biletului.

1. Să te forțeze să cobori din avion

A vinde mai multe bilete decât numărul celor disponibile este o practică legală și foarte des întâlnită. Așadar, dacă se întâmplă acest lucru, să fie mai mulți călători decât locurile din avion, pasagerii sunt inițial rugați să își programeze zborul mai târziu. În cele din urmă, sunt forțați. În orice caz, companiile aeriene sunt obligate să explice gestul lor și să ofere recompense.

2. Arestat și amendat

Atunci când o persoană are un comportament violent sau este în stare de ebrietate, nu îi mai este permis accesul în avion. Dar ce se întâmplă în momentul în care ușile aeronavei se închid, iar oamenii se apucă de lucruri care nu le fac cinste? Atunci, echipajul de zbor are autoritate nelimitată. Datorită acordurilor internaționale care există, pasagerii pot fi și arestați în avion.

[citeste si]

3. Să nu te lase să folosești un bilet pe care deja l-ai cumpărat

Acest lucru se poate întâmpla. În Europa, din cauza plângerilor multiple făcute de oameni, practica "no show" este pe punctul de a deveni ilegală.

4. Nu plătesc niciodată pentru bagaje pierdute sau întârzieri

În caz de întârzieri, companiile aeriene sunt obligate să aducă mâncare și băuturi pasagerilor sau să le permită acestora accesul la telefonul care există acolo. Dar acest lucru depinde de motivele întârzierii, durata acesteia și chiar distanța de zbor. Dacă vorbim de întârziere cauzată de vreme, atunci nu veți primi niciodată vreo despăgubire. În schimb, lucrurile stau diferit dacă aeronava avea o problemă despre care ar fi trebuit să știe piloții. În anumite țări, companiile aeriene trebuie să plătească dacă avionul are o întârziere mai mare de trei ore.

5. Ușa băilor se poate deschide din exterior

Evident, este o practică ce ține de securitate.

6. Să te oblige să stai în avion, înainte de decolare, chiar și trei ore

Acest lucru se întâmplă mai rar, dar dacă se întâmplă din motive ce țin de primirea 'acordului' de zbor, pasagerii pot cere să zboare cu altă cursă, scrie BBC MUNDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel