Legea PSD de amânare a ratelor, atacată de PNL la CCR

Proiectele de lege iniţiate de PSD referitoare la amânarea ratelor dar şi la suspendarea plăţii la utilităţi vor fi atacate la Curtea Constituţională de PNL. 

PNL a anunțat, vineri, că atacă la CCR proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi. Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, susține că cele două legi susnt populiste, „scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă".

„Într-un exerciţiu de populism deşănţat, PSD a promovat două proiecte de lege, referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi, scrise parcă de Viorica Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă. Braţ la braţ cu Marcel Ciolacu au votat şi cei care vorbesc in spaţiul public de valori democratice, dovadă că populismul şi iresponsabilitatea nu au culoare politică", a spus Florin Roman.

Cele mai multe măsuri, luate deja de Guvern

„Majoritatea toxică a PSD şi sateliţii lor intră pe logica dublei reglementări, tocmai pentru a bloca guvernul să lucreze în plină epidemie de coronavirus. Se încalcă flagrant legea responsabilităţii fiscal-bugetare, ce obligă iniţiatorii să precizeze impactul bugetar şi sursa de finanţare. Propunerile domnilor Ciolacu, Ponta şi ale aliaţilor de strânsură, întorc România în vremurile epocii de aur a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, cu efecte devastatoare pentru economia naţională şi cetăţenii români. Populismul şi iresponsabilitatea acestor politicieni declanşează o nouă criză, cea economică, care va genera aruncarea economiei în prăpastie şi va genera pierderea a sute de mii de locuri de muncă", a mai spus Roman, conform Mediafax. 

El mai spune că PNL atacă la CCR și modificarea regulamentului Camerei deputaților, care ar restrânge drepturile constituţionale ale deputatului, dar şi legile noii alianţe politice PSD-Pro România. Deputaţii votează vineri, decizional, proiectele referitoare la amânarea plăţii ratelor bancare şi suspendarea plăţii la utilităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel