Legea anti-Arafat, e rea sau bună? Vezi video

val-vilcu
val-vilcu

Cum va fi numit modelul olandez în România, dacă va ajunge lege? Autorul proiectului de privatizare a asigurărilor are, fără nicio îndoială, recunoaștere internațională. Acasă, toți medicii specialiști în management sanitar, ca și mulți dintre experții în sociologie medicală, învață după cărțile profesorului Cristian Vlădescu. Problema este că o ecuație poate fi corectă, dar depinde și la ce calcule o folosești. Teoria lui Fermi merge și la producția de energie electrică și la bombele nucleare.

De modelul lui Vlădescu se folosește, în prezent, Traian Băsescu. Probabil, după modelul Bismarck, ar vrea să-i rămână numele pe textul legii. Ce te faci că legea, așa cum a început dezbaterea, este percepută ca fiind legea anti-Arafat, iar această percepție va fi greu, dacă nu imposibil de schimbat?

Disputa inițiată de Traian Băsescu toarnă gaz pe focul antipatiei de care „se bucură” președintele.

Singura șansă a proiectului ar fi fost lansarea lui în dezbatere publică acum și adoptarea în anul viitor. Altfel, legea va fi respinsă de societate, fiindcă intervine fenomenul ”ia de la Băsescu”. Demonstrat și prin experimente pe animale de laborator, cum este cel din video-ul alăturat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel