Lux orbitor. Cât costă costumul în care Vladimir Putin a declarat război

Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin impune respect cu fiecare ocazie în care apare în public, în pricipal datorită stilului vestimentar. 

 

Vladimir Putin este un bărbat cunoscut în întreaga lume. Impune respect cu fiecare ocazie în care apare în public, în pricipal datorită stilului vestimentar. Președintele Rusiei se scaldă într-un lux orbitor, cum îi stă bine oricărui șef de stat, conform Can Can

Vladimir Putin iubește costumele italienești

Potrivit genmice.com, Vladimir Putin iubește cosumele italienești, în special brandul Brioni, renumit pentru că, în ultimul secol, a îmbrăcat sute de oameni celebri și de elită.

Fiecare costum pe care îl poartă Vladimir Putin costă în jur de 5.000 de dolari. Brandul favorit al președintelui Rusiei se descrie altfel: “marca vorbește despre bani, putere și succes, după ce a îmbrăcat, de-a lungul timpului, directori executivi, vedete de cineva și lideri mondiali”.

Cum este Vladimir Putin, ca soţ?

Fosta lui soţie dă din casă: “Am plâns o zi întreagă. Dar apoi mi-am dat seama că nu aveam de ales”

Despre viața personală a lui Vladimir Putin se cunosc puține lucruri, însă fosta soție a președintelui Rusiei a vorbit despre felul în care au decurs lucrurile între ei.

Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia l-a cunoscut pe Vladimir Putin la Leningrad și s-au căsătorit în 1983. În 2013, cei doi au anunțat public că divorțează, în urma unei decizii reciproce. Cuplul are două fiice, respectiv Mariya și Ekaterina.

În presa rusă, s-a tot vehiculat că președintele Rusiei ar fi avut numeroase relații în afara căsătoriei. O investigație a Proekt Media susține chiar că Putin ar mai avea o fiică cu o milionară rusă.

Conform declarației de divorț, decizia a fost comună. Ludmila susținea că “nu-mi place publicitatea și nici să zbor alături de soțul meu în toate călătoriile lui”, deși cei doi s-au cunoscut când ea lucra ca însoțitoare de bord la Aeroflot.

Într-o biografie a lui Putin din 2002, publicată în Foreign Policy, Ludmila a declarat că a fost nevoită să dea naștere singură primului lor copil. Mai mult, aceasta susţine că a fost nevoită să cheme un taxi care să o ducă la spital pentru că Vladimir Putin era plecat într-o călătorie de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel