Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au despărţit

Jessica-Biel-si-Justin-Timberlake
Jessica-Biel-si-Justin-Timberlake

Cântăreţul Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel au decis să se despartă, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de ediţia online a revistei People. Cei doi artişti americani au luat, recent, hotărârea de a nu mai forma un cuplu, iar „între ei nu există resentimente“, a declarat o sursă pentru revista People. „A fost o decizie comună, amândoi au ajuns la concluzia că a sosit timpul să meargă mai departe“, a adăugat aceeaşi sursă, citată de Mediafax.

Potrivit aceleiaşi surse, Jessica Biel îşi va păstra reşedinţa din Los Angeles şi va rămâne în termeni amicali cu Justin Timberlake, cu care are o relaţie din anul 2007.

Joi, agenţii de presă ai cuplului au confirmat despărţirea celor doi artişti: "În legătură cu speculaţiile apărute în mass-media despre relaţia dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake, confirmăm faptul că ei au decis de comun acord să se despartă. Cei doi vor rămâne prieteni şi vor continua să aibă unul pentru celălalt cele mai frumoase sentimente de dragoste şi de respect".

Justin Timberlake, în vârstă de 30 de ani, şi Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public pe 27 februarie, la petrecerea organizată la Los Angeles de revista Vanity Fair după gala premiilor Oscar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel