Justin Timberlake a declarat că fumează cannabis pentru a-şi "deconecta" creierul

Justin-Timberlake
Justin-Timberlake

Artistul american în vârstă de 30 de ani a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, în 2003, într-un episod din emisiunea "Punk'd" difuzată de postul MTV.

Justin-Timberlake

Întrebat de reporteri dacă fumează canabis şi în prezent, Justin Timberlake a spus: "Da, absolut. Marijuana mă face să mă opresc din gândit, iar eu am un creier care are nevoie, uneori, să fie deconectat. Anumite persoane sunt mai bune atunci când sunt drogate", scrie Mediafax.

Totodată, într-un interviu acordat revistei Playboy, cântăreţul american a vorbit despre videoclipurile sale din anii trecuţi: "Dacă urmăriţi un videoclip al meu din 2003, veţi vedea că acum nu aş mai putea face aşa ceva".

Cântăreţul american, care a cochetat şi cu actoria în ultimii ani, a negat zvonurile potrivit cărora ar fi înşelat-o pe fosta lui iubită, Jessica Biel, cu Mila Kunis, partenera lui din filmul "Friends with Benefits".

"Nu este adevărat. O astfel de afirmaţie nu este demnă să primească un răspuns. Aceste presupuneri sunt nişte prostii", a spus artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel