Jocuri și premii pentru cupluri la București Mall

Concerte cu melodii de dragoste și concursuri cu premii romantice îi așteaptă pe vizitatorii București Mall cu ocazia Valentine’s Day.


Concerte cu melodii de dragoste și concursuri cu premii romantice îi așteaptă pe vizitatorii București Mall cu ocazia Valentine’s Day.

Primul centru comercial modern din România le pune la dispoziție clienților săi în zilele de  8, 13 și 14 februarie, în intervalul orar 18.00 – 21.00, activități specifice celei mai romantice perioade a anului. Cuplurile vor fi întâmpinate de promoterițe îmbrăcate în Cupidon și de maeștrii de ceremonii Răzvan Popescu și Flick, DJ de la Radio Zu, care le-au pregătit concursuri tematice: la unul vor fi premiate cele mai tandre săruturi și îmbrățișări, în timp ce altul  va fi câștigat de cuplul care dansează cel mai bine cu balonul. Mai mult, cele mai frumoase mesaje de dragoste lipite pe copacul în formă de inimă (Love Tree) din zona fântânii – unde se vor afla și mese decorate tematic -, dar și cele mai emoționante declarații de iubire vor fi premiate pe 14 februarie. Publicul va decide care vor fi câștigătorii concursurilor.

În aceste trei zile, clienții București Mall se pot delecta cu concerte de jazz, de muzică clasică, dar și cu un recital susținut de Emilia Musala. Un desenator le va face caricaturi doritorilor, iar pozele făcute lângă copacul în formă de inimă de la fântână pot fi transformate în magneți.

În plus, cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs și câștiga trei pachete speciale romantice, fiecare în valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet constă într-o cină pentru două persoane la restaurantul Roberto’s din incinta Athénée Palace Hilton pe 14 februarie și o noapte de cazare cu mic dejun în același hotel. Trei dintre clienții București Mall care dețin Fidelicard și au cheltuit cele mai mari sume în centrul comercial în perioada 6 – 8 februarie vor deveni câștigătorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anunțate pe 9 februarie.

Cât despre cupluri, pentru ele a fost pregătit un concurs pe Facebook: se pot fotografia la Photo Cornerele de Valentine’s din București Mall (amenajate pe coridor, lângă Starbucks și în zona fântânii), postând ulterior imaginea pe rețeaua de socializare cu hashtagul #loveBM. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiată cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfășoară între 8 și 14 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel