Jean-Claude Van Damme surzeşte. Medicii îi recomandă dispozitiv auditiv

jean claude van damme
jean claude van damme

Jean-Claude Van Damme a început să surzească. După ani petrecuţi pe platourile de filmare, unde scenariile aveau incluse şi explozii puternice, actorul belgian a fost diagnosticat cu o afecţiune auditivă - pierderea auzului de înaltă frecvenţă -, medicii americani recomandându-i starului  să poarte un dispozitiv auditiv de protecţie pe platourile de filmare

Scenele în care actorul belgian este consultat de medici au fost incluse în documentarul de televiziune "Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors", care a fost difuzat marţi, în Statele Unite ale Americii.

"Am tras multe focuri de armă în filmele mele. Acum pot să aud însă zgomotele neobişnuite, precum sunetul făcut de o hârtie de fax strecurată în cameră pe sub uşă. Pot să aud acest sunet, sunt ca un ciobănesc german", a declarat starul belgian.

Van Damme a efectuat un set de teste şi analize medicale înainte de a fi diagnosticat cu pierderea auzului de înaltă frecvenţă, iar medicii l-au sfătuit să îşi protejeze cât mai mult urechile.

"Există o anumită diferenţă în privinţa auzului de înaltă frecvenţă între cele două părţi (urechi). Dacă mai multe persoane dintr-un grup vorbesc în acelaşi timp, pentru tine va fi dificil să înţelegi ce spune fiecare. Auzi ceea ce spun, dar nu poţi să înţelegi", a explicat unul dintre medici.

În timpul analizelor medicale, Jean-Claude Van Damme a aflat că va avea nevoie şi de o operaţie la nas, deoarece suferă de deviaţie de sept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel