Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni - Video

Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni / Foto: Captură video Youtube
Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni / Foto: Captură video Youtube

Actorul Jean-Claude Van Damme s-a filmat cu soldații ucraineni.

Jean-Claude Van Damme s-a întâlnit cu soldații ucraineni în regiunea Tanscarpatia. Actorul a fost filmat fiind înconjurat de militari și strigând "Slavă Ucrainei". Videoclipul a fost distribuit de activistul Serghei Sternenko pe canalul său de Telegram, scrie Realitatea.md.

Cu câteva zile în urmă, actorul a fost observat într-o clinică privată din Zaporojie. Van Damme nu a comentat apariția și le-ar fi interzis medicilor să divulge motivul vizitei sale.

Anterior, TSN a raportat că Jean-Claude Van Damme a vizitat unul dintre spitalele private din Ujhorod, regiunea Zakarpattia din vestul Ucrainei. O fotografie cu actorul a fost publicată pe 8 decembrie de medicul acestui spital, dar ulterior postarea a dispărut de pe rețelele sale de socializare. Surse TSN au remarcat că actorul în vârstă de 62 de ani a vizitat clinica din cauza faptului că nu se simțea bine, scrie Meduza.

Starul de la Hollywood nu s-a expus pe seama războiului din Ucraina și nu și-a afișat sosirea. Potrivit presei ucrainene, acest lucru s-ar datora prieteniei sale cu președintele rus Vladimir Putin și liderul cecen Ramzan Kadîrov. Totuși, după începerea invaziei ruse în Ucraina, el a scris pe rețelele de socializare: "Îmi doresc pace întregii lumi".

Pe 13 decembrie, fotografii comune cu Van Damme au fost publicate și de ofițerii de poliție ucraineni, inclusiv Oleksiy Beloshitsky, prim-adjunct al șefului Departamentului de poliție de patrulare al Ucrainei. Van Damme se află în Ucraina pentru a doua oară. În 2020, actorul a călătorit în țara vecină pentru a se filma în comedia "The Last Mercenary".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel